Ai nevoie de ajutor?

În această secțiune puteți găsi răspunsuri pentru întrebări privind utilizarea platformei de e-learning, înregistrare, parcurgerea cursurilor, utilizarea resurselor disponibile și multe alte subiecte de interes. În cazul în care informațiile prezente în această secțiune nu acoperă toate întrebările pe care le aveți, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea răspunde.

Lista intrebarilor frecvente

Serviciile de formare din actuala platforma sunt oferite de catre Fundatia Romanian Appeal (www.raa.ro). 

Cursurile listate sunt rezultatul proiectelor derulate de catre furnizor impreuna cu partenerii sai.

Pentru informatii despre fiecare proiect in parte, vedeti sectiunea proiecte.

Crearea unui cont pe platforma este absolut gratuita. Pentru a folosi insa platforma, va trebui sa va dati acordul pentru a folosi datele dumneavoastra in scopurile specifice ale proiectelor in cadrul carora au fost dezvoltate cursurile pe care le veti accesa.

Trebuie retinut ca aveti nevoie de o adresa de email valida pe care va trebui sa o confirmati pentru a finaliza procesul de inrolare.

Majoritatea cursurilor noastre sunt dezvoltate impreuna cu profesionisti recunoscuti la nivel international. Specialisti din domenii diferite care au contribuit pentru a oferi o experienta deosebita de instruire.

Cu toate acestea, o certificare academica nu este oferita pentru majoritatea cursurilor noastre.

Va recomandam sa cititi detaliile fiecarui proiect pentru a afla daca o acreditare academica este sau nu oferita. In cazul in care nu este precizat expres, va rugam sa considerati ca nu exista.

Contacteaza-ne

"*" indicates required fields

Numele Complet
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Parteneri