Sănătate publică pentru toți

Sănătate publică pentru toți

Resurse e-learning ACF3 (24
Resurse e-learning ACF3 (21)

Acesta este afirmația pe care o făcea, mai în glumă, mai in serios, actrița Ingrid Bergman.

Vă propunem în continuare mai mult decât un curs.

Vă invităm într-o călătorie prietenoasă în conceptul de sănătate publică – ce înseamnă, de ce este important să înţelegem sănătatea ca un bun public şi ca un drept şi care este rolul nostru ca cetăţeni în asigurarea unui grad cât mai înalt de sănătate în comunitate.

Resurse e-learning ACF3 (20) - Copie
Resurse e-learning ACF3 (20)

Oricine poate urma acest curs on-line, fie că e profesionist în domeniul sănătăţii sau în domenii cu impact asupra sănătăţii – educaţie, social, mediu etc. sau doar un simplu cetăţean preocupat de sănătatea sa şi a celor din jur.

“Cheia fericirii este o sănătate bună și o memorie proastă” spunea, mai în glumă, mai in serios, actrița Ingrid Bergman.

Informaţiile sunt structurate în două module:

  1.  Sănătate publică pentru toţi” care va aborda teme privind sănătatea publică
  2. Advocacy pentru sănătate” care sumarizează modul în care cetăţenii se pot împlica în luarea deciziilor privind sănătatea în comunitate sau la nivel naţional

La finalizarea celor două module, sperăm să aveţi o imagine clară asupra acestui concept şi, mai ales, asupra nevoii ca fiecare dintre noi să participle la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei. O România sănătoasă e nu doar ce ne dorim cu toţii dar ce putem realiza împreună.

Resurse e-learning ACF3 (21) - Copie

Acest curs face parte din proiectul Implicare civică pentru o sănătate mai bună a comunităţii, derulat de Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român în parteneriat cu Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Resurse e-learning ACF3 (23) - Copie

Cuprins Curs

Arată tot